WIDE gør op med kvindelige kønsstereotyper på ny single

0
943
Foto: Tue Blichfeldt

Det spirende elektropoptalent, WIDE, skød 2022 i gang den 28. januar med sin nyeste single “Visions On My Mind”.

WIDE er klar til at vise en mere rå og upoleret side af sig selv, hvor hun gør op med det kvindelige køns rolle som den søde og uskyldige.

Singlen “Visions On My Mind” er en hyldest til girl power og at turde stå ved sine drømme og fantasier og ikke være bange for at træde ved siden af.

Med inspiration fra stærke kvindelige artister som Nao, Doja Cat og MØ sætter WIDE lyd på livet i start 20’erne gennem en kombination af hårdtslående beats og catchy melodier, der er umulige at stå stille til. Væbnet med sin kraftfulde og sanselige vokal drager WIDE dig ind i sit elektro-poppede univers der sætter bobler i sjælen, når hun fortolker verden omkring sig med både powerfulde og silkebløde toner.

I oktober 2021 blev WIDE udvalgt som Månedens Kanon i DR’s talentforløb KarriereKanonen. Her udtalte radiovært Anders Ugilt blandt andet om WIDE.

“Jeg tror der er plads til hende på musikscenen, hun skal bare vælge sin vej og være tro mod den, så tror jeg godt, hun kan blive ret stor.” Og lige netop det, er WIDE klar til at vise hele Danmark med “Visions On My Mind”.

“Visions On My Mind” er ude på alle platforme.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here