Rimelige sange for børn

0
1360
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bjørn Eriksens nye album “Rimelige sange for børn” veksler mellem sange med gang i og rolige numre, vuggeviser og ballade-agtige sange, alt sammen med dybde og indhold. Der er tænkt over indholdet , og børnene bliver udfordret på deres sproglige evner, og evnen til at læse “mellem linierne” og noderne!?

Børn og barnlige sjæle, forældre, bedsteforældre og oldeforældre inviteres hermed ind i Eriksens fantasifulde verden.

Det første nummer “Jeg har en papegøje”, er et “fut i fejemøget-nummer”, som hele familien kan danse til.
Der er naturligvis også en “rimesang” på albummet, som leger lidt med forskellige rimeord, men også ord som er sjove eller ord, man kan slå sig på.

“Hvem er det der tramper på min bro” er selvsagt inspireret af Grimms eventyr, men bygger videre på det, og er tænkt som en interaktiv sang for de mindste. De kan trampe, kilde bedstefar i skægget, hive forsigtigt i håret og hoppe i sengen, mens de lytter til sangen.

Bjørn Eriksen har skrevet tekst og melodi til alle 10 numre, spiller selv alle instrumenter og lægger vokal til. Eriksen har en smuk, både kraftfuld og lyrisk baryton, samt en sjælden fløjtetone. Han har på 5 år udgivet 15 album og 3 singler.

Musikken kan høres på samtlige streamingstjenester undtagen YouTube. Som en lille protest mod YouTubes nedlukning af dansk musik, og de ringe vilkår for musikere, der i øvrigt hersker på streamingstjenesterne, har Bjørn Eriksen valgt at lægge al sin musik op på egen hjemmeside. Man kan frit lytte til musikken uden reklamer af nogen art. Til alle børnesange kan man hente en e-book med tekster og becifringer. Skulle man ønske at støtte musikken, kan man smide et par mønter i “PayPal-hatten” på hjemmesiden, eller bruge Mobile Pay, men det er absolut frivilligt.

playHOUSE Artwear – kunst T-shirt med Bjørn Eriksens cover

Som noget nyt er det nu muligt at erhverve sig en smuk T-shirt med Bjørn Eriksens cover. Se hele tøjkollektionen på eriksen.be/artwear.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here