One-Eyed Mule udgiver “What A Beautiful Ride” og annoncerer album

0
500
Foto: Søren Lynggård

Den 21. oktober udsendte One-Eyed Mule førstesinglen “What A Beautiful Ride” fra det kommende album “Bird of Passage”. Det bliver bandets 6. albumudgivelse og vil senere blive fulgt op af en danmarksturné i januar og februar 2023.

Fra støvfnug til gnist

“What A Beautiful Ride” er en hyldest til det liv, vi efter bedste evne tomler os igennem – det er ikke et ”free ride” men en rejse, hvor det gælder om at gøre sig umage for at forblive åben overfor øjeblikkets magi. Simpelthen slå gnister og skabe lys i os selv og vores medmennesker. Vi kan selv søge eventyret og tomle afsted, men det er lige så vigtigt, hvem der samler dig op.

”Station to station
we are dust we are spark
moving the hours
we are light before dark”

En simpel sang med slagkraftige hooks

Ifølge bandet, skal sangen både kunne fungere på et dansegulv, men samtidig rummer den en eftertænksomhed, der tager over, når festen er forbi. Musik man kan danse til, slappe af til, bevæge sig til eller blive bevæget over. En simpel sang med slagkraftige hooks.

Musikvideo

Med til sangen udkommer også en musikvideo produceret af Mads Bøtker Hansen. I et karikeret – ja nærmest Take On Me’sk univers af lyse røde og gråblå nuancer – tager One-Eyed Mule os både med i studiet og på en rutsjebanetur. Med solbriller på og en paraply i hånden illustrerer bandets forsanger Rasmus Dall, som mange nok genkender som guitaristen fra Folkeklubben, livets dualiteter.

Album og danmarksturné

Albummet “Bird of Passage”, som bliver bandets sjette af slagsen, er sat til at udkomme den 25. november, og til januar følges udgivelsen op med en danmarksturné på otte koncerter, der starter i Fredericia og slutter i det enøjede muldyrs hjemlige stald i Svendborg. What a beautiful Ride.

Koncerter

26.01.23 Tøjhuset, Fredericia
27.01.23 Pavillonen, Grenå
28.01.23 Foderstoffen, Ringe
02.02.23 Musikhuset Århus
03.02.23 Kulturhuset Islands Brygge København
04.02.23 Jazzhus Dexter Odense
10.02.23 Plantagehuset Thisted
11.02.23 Harders Svendborg

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here