The Sandmen er tilbage i VEGA

0
1654

Tilbage i oktober skabte rockveteranerne i The Sandmen euforiske tilstande i Store VEGA. Den 31. marts 2021 er de klar til at gentage succesen.

Sidste år udgav trioen deres nye album, “Himmelstormer”, og de tog dermed et kæmpe skridt videre ned ad den vej, som begyndte med deres første dansksprogede udgivelse af “Den Bedste Dag” tilbage i 2014.

“Himmelstormer” er The Sandmens 9. studiealbum, og indeholder 11 sange skrevet og er indspillet gennem de seneste tre år. Bandets kontinuerlige afsøgning af mulighederne for nye veje i musikken resulterer på dette album i et komplet og mangesidet udtryk, som bærer præg af inspiration hentet i både kraut-, støj- og garagerock. På fornyet vis kører The Sandmen solidt og smukt videre ad den intense og nærværende vej, der har båret bandet gennem alle årene.

Sangene er denne gang, til forskel fra tidligere albums, komponeret og udarbejdet direkte i studiet. Det har været en kollektiv proces, hvor ideer, melodistykker, beats, eksperimenter med lydflader og jam sessions blev afprøvet i studiet.

Bandet blev dannet i København tilbage i 1985 og etablerede sig på rekordtid som et af de største danske rockbands med deres mesterlige album “Western Blood”. Albummet sendte dem på turne i USA og Canada, hvor de spillede på legendariske klubber som CBGB og The Whiskey a Go Go. Med deres 3. album “Sleepyhead “fra 1992 ramte bandet store salgstal i Danmark, og singlen ”5. Minutes Past Loneliness” blev et kæmpe hit.

Fakta om koncerten

Onsdag den 31. marts, 2021 kl. 20.00
Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris 240 kr. + gebyr
Billetsalget starter i dag via vega.dk og Ticketmaster

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here