Faunea udgiver singlen “CRZY”

0
1137

Siden hun debuterede med singlen “Oohla Oohla Oohla” tilbage i 2019, har der været forholdsvis stille fra den danske elektroniske popartist Faunea. Tiden er dog blevet brugt på at skrive sin debut-EP, og den 29. januar er hun klar med singlen “CRZY”.

’CRZY’ er en sang der handler om at føle sig fanget i det ”for perfekte”. Da Faunea skrev sangen under en writing-tur til LA, var hun på daværende tidspunkt i et forhold der var netop det – for perfekt. Hun kunne ikke længere mærke sig selv i dét, der blot var blevet en lang lige linje af perfektion og herfra udsprang sangen “CRZY”.

”Jeg er en alien, født i en menneskekrop. Jeg kommer fra Pluto, men er opvokset i Nakskov”. Sådan beskriver den dansk/peruvianske artist Faunea, med det borgerlige navn Natasja, sig selv og hendes mørke elektroniske univers passer perfekt til dette image.

Da hun i sin tid startede projektet, var det bevæbnet med sin akustiske guitar og rundt på små klubber og spille. Hun har dog siden gennem blandt andet en lang række af co-write sessions, bevæget sig mod det mere elektroniske lydunivers som i dag dominerer hendes musik.

Kontrasten mellem at føle sig som en der hører til på en anden planet, men i virkeligheden være opvokset i Nakskov, kommer i den grad også til udtryk i hendes vokal. Det ene øjeblik formår den at fremstå klar og skrøbelig, til kort efter at læne sig op ad mørke og tunge beats der præger hendes musik.

Faunea har på baggrund af sine få singler markeret sig flere steder på den danske upcoming musikscene, med blandt andet optrædender på UHØRT Festival og i Den Grå Hal på Christiania, samt airplay på P3 og interview i programmet Vidundergrunden, hun
har senest gjort sig bemærket med hendes nyeste single “Sound of Breaking” som fik en plads i Netflix serien Tiny Pretty Things.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here