VELOUR – “Glem Det”

0
1309

Velour er et helt nyt act på den Danske music-scene, som debuterede med deres første single tilbage i juni. Nu er de klar med opfølgeren “Glem Det”.

Velour er en musikalsk duo der består af de to fætre Bastian Bertelsen, som er sanger og sangskriver samt Villads Bertelsen, som er producer. Sammen har de lavet musik lige siden de var helt små, og fik deres første instrumenter. Over de seneste år har de primært arbejdet som producere og sangskrivere for andre danske artister inden for for særligt hip-hop verdenen, herunder blandt andet Amro, Tobias Rahim og GUSBBB.

Første lyt på deres fælles projekt, kunne høres tidligere i år som feature-artist på Amro’s track “Syd Fra Grænsen”, som er at finde på hans seneste EP. Siden fulgte de op med deres første single 100 procent i eget navn, og “Uuh” fandt således vej til både P3 såvel som Gaffa satte fokus på gruppen som et act, man bør holde øje med i 2020.

Velour dyrker de retro-klingende pop- og R&B elementer, som de blander med moderne sangskrivning, der især taler til en festlig aften. Deres musik er på mange måder et frisk pust i disse verdensomspændende og alvorlige pandemi-tider, og man kan ikke andet end at blive i godt humør af deres energi.

“Glem Det” er ude den 23. oktober 2020.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here