Popduoen ARES deler ud af kærligheden på ny sommersingle

0
889

“Heaven” fra ARES er sommersinglen, du har ventet på. Singlen og den tilhørende musikvideo er indbegrebet af kærlighed og solskin, med et budskab om at springe på hovedet ned i de relationer og chancer, som livet byder på.

Den danske duo ARES, der består af Louise Andersen og Line Mortensen, er nu klar med den friske og følsomme single “Heaven”. Singlen er duoens anden udgivelse i år, og med “Heaven” dykker ARES dybt ned i følelsesregisteret med ønsket om at invitere lytterne med ind i deres egen personlige relation.

“Heaven” handler om at turde blotte sine følelser og være sit autentiske selv i alle relationer. Om det er i venskab eller kærlighedsforhold kan man møde udfordringer, og budskabet i “Heaven” er netop at springe blindt ud i det, i stedet for at flygte fra udfordringerne og holde sig tilbage.
Dette kommer til udtryk i lyrikken, hvor omkvædet blandt andet lyder:

“The fear of falling that has always been haunting me is gone
yeah, you made me let go of it, no holding back”

Idéen til sangen opstod på baggrund af duoens egen relation, hvor det i starten krævede både mod og åbenhed fra begge parter at få skabt et kunstnerisk frirum, hvor ingen idéer bliver holdt tilbage. Budskabet er derfor, hvor vigtigt det er at turde åbne op over for andre og blotte sig selv og sine følelser, fordi duoen selv oplevede, hvor meget dette har styrket dem både personligt og musikalsk. Sangens tema afspejles også i produktionen, der med sit melodiske tema og lette beat sender lytterens tanker hen på et himmelsk opløftende sommertrack.

Om “Heaven” fortæller ARES:

“Vi har ofte dyrket den mere tunge og melankolske side af poppen, men med “Heaven” vil vi vise, at vores lyd og sangskrivning kan mange ting, og vi elsker sangens lyse og drømmende stemning, som vi håber, at folk også kan mærke, når de hører sangen.”

“Heaven” betyder utroligt meget for ARES, og de ønskede derfor at skabe en visuel side til singlen. Dette er endt ud i duoens første musikvideo, hvor en række private klip og close-ups inviterer seerne ind i ARES’ univers både foran og bag kameraet. Musikvideoen er skabt i samarbejde med Emma Ishøy, der tidligere har arbejdet med blandt andre Fallulah, P3 og Girls Are Awesome.

Om musikvideoen fortæller ARES:

“Vi har altid gerne ville lave en musikvideo, og da vi skrev “Heaven” kunne vi mærke, at det her var den helt rigtige sang til at skabe et stemningsfuldt og følsomt visuelt univers til. Vores mål med videoen er at dele ud af os selv og vores egen private relation. Samarbejdet med Emma Ishøy omkring videoen har været fantastisk. Hun forstod med det samme vores vision og har formået at bringe den til live i videoen.”

Forud for “Heaven” har duoen senest delt den tunge pop-banger “Burn” i starten af maj. “Burn” sikrede ARES omtale på en lang række danske og internationale musikmedier, og med singlen fik duoen deres debut på Spotify’s populære New Music Friday-playliste og Fresh Finds: Pop-playliste.

“Heaven” er tilgængelig på alle streamingtjenester fredag den 26. juni 2020.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here