When his demons called: Ny single fra  Lalou

0
344
Foto: Alec Andreev

Harmonisk, sårbart og autentisk! Den populære sanger og pianist Steffie Kristensen, aka Lalou er klar med sit andet singleudspil: “When his demons called”, som udkommer den 1. September 2023.

Singlen er en forløber for hendes kommende solo album ved navn “Keep the change”, som på samme måde som denne single har budskabet om at afstigmatisere psykisk sårbarhed og gøre op med tabuer om noget, der kan ramme alle og enhver.

Blide smagfulde elektroniske beats, underbygget af håndpercussion og naturlyde, spillet af verdenskendte ghanesiske Ayi Solomon og akustiske klaverakkorder udgør denne smukke popballade. 

Sangen er produceret af David Springborg (Søs Fenger, Nanna Lüders, Bent Fabricius Bjerre) og Nikolaj Vinten (Tim Christensen).

Lalous stemme berører lytteren lige fra start: Den er mild, blød og beroligende og historien kommer helt indefra med sådan en autencitet at det er svært, ikke at blive fanget i øjeblikket! 

“When his demons called” berører temaet sorg som efterladt efter selvmord. 

Med kraftfuld stemme og kæmpe autencitet  synger Lalou 

“Mother prayed to God / Oh give him back his faith / And when his demons called / He left and found his peace”

Så der er håb! For fred kan vi altid finde! Mest af alt inde i os selv. Det er Lalou overbevist om. 

“Endelig fandt jeg et sprog for alt det usagte. Musikken har virkelig været et sprog for mig og hjulpet mig at håndtere de følelser, der kan være så svære at tale om”. 

Også Lalou har haft psykisk sårbarhed inde på livet og efter mange år med følelser af skyld og skam over sin fortid, har hun nu efter mange år taget et skridt mod at frigøre sig selv ved at skrive sig ud af det. 

Lalou håber at denne ærlighed vil inspirere andre til også at bryde tavsheden om alt det, vi måske burde sige højt, for ar kunne skabe en forandring.

Singlen “When his demons called” vil være tilgængelig på alle digitale streaming tjenester fra den 1. september 2023. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here