Hvis du kan tro det, kan du nå det

0
443
Foto: Kasper Weng

I en verden af flamboyant virkelighedsflugt og dekadent realisme findes den sprøde og naivt varme lyd af KEJSER. Bandet sender sin tredje single TROEN i armene og ørerne på dig den 1. september.

I front for KEJSER står Nicklas Kristoffersen. Han er typen, der prøver masker for at finde friheden. Som dyrker det flamboyante, glamourøse og virkelig grimme, fordi det er i sammenstødene historierne opstår og virkeligheden åbenbarer sig. Han lever på scenen, hvor han være lige som han vil. Med eller uden maske, men altid uden undskyldninger.

KEJSER  debuterede med PALMETRÆ i foråret og fulgte op med singlen om BENNY. Historier om drømme og virkelighed på PALMETRÆ og en indre party-monolog fra BENNY, ham der aldrig går hjem fra festen. Det er indiepop uden skelen til formler.

På TROEN går KEJSER ned af klicheens vej. ”Hvis du kan tro det, kan du nå det”. Budskabet er enkelt og brænder sig igennem i en ellers flydende tankestrøm af en tekst. Kast dig ud i din sandhed, selvom du er bange. Ingen kan forudse i morgen, så du kan ligeså godt lægge bekymringerne fra dig.

I klicheen bor der en eviggyldig sandhed – det er den, der har gjort ordene så brugte, at de har antaget klicheens form. TROEN skal få dig til at høre det rigtigt igen. KEJSERs tredje single er sidste singleforløber for albummet DRØMMEN PÅ PLAKATEN, som udkommer 3. november 2023

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here