Alexander Grandjean udgiver soloalbum om at distancere sig fra det online liv

0
820
Foto: Sara Jordan

Den danske singer–songwriter har det sidste år bevæget sig fra at producere R&B og hiphop for kunstnere som Freja Kirk og Sivas til at udgive sin egen drømmende indie–musik a la Bon Iver og Tame Impala.

På albummet, “Lost Minds”, synger Grandjean for første gang selv alle sine sange – i modsætning til de mange features på tidligere udgivelser. I en drømmende indie vibe indhylles den danske kunstners karakteristiske vokaler i en analog varme over støvede samples og vuggende beats. Albummet er skrevet og produceret af Grandjean selv og har både danske og udenlandske musikere ombord; bl.a. Philip Lassiter, Aniya Teno, Julianna Laine, Andreas Lund, Johannes Wamberg, Mikkel Riber, Thomas Edinger og Susanne Ørum.

Det visuelle univers er præget af skove, bjerge og søer, hvor Grandjean – i Vans–sko og hoodie – forsøger at finde sig til rette blandt naturens elementer. En gennemgående feature i Alexanders visuelle univers er en Nokia 3310. Telefonen er et symbol på eskapisme og et hint til sine fans om at frakoble sig det digitale liv og undslippe distraktioner og internetafhængighed.

Albummet “Lost Minds” udkom torsdag den 2. juni.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here