BABY DID A BAD THING

0
1722

Debutalbum fra Baby Did a Bad Thing ude 27.03.2020

Efter flot modtagelse af første single “These Days” i radioen på P4, præsenterer Baby Did a Bad Thing nu deres selvbetitlede debutalbum.

I tæt samarbejde med én af landets dygtigste musikere, Rune Kjeldsen (C.V. Jørgensen, Poul Krebs, The Savage Rose) som producer, har pladen fundet sin helt egen nordiske americana-lyd, og udkommer både digitalt og på vinyl.

Med tippet hat til sangskrivere som Johnny Cash og Lucinda Williams kommer sangene på albummet omkring tematikker som forældresvigt, tillidsbrud og medicinmangel. Centreret omkring de to frontfigurer, thyboen Eline Engholm og fynboen Jonas Fjelsted, manøvrer orkesteret sig ubesværet mellem akustisk folk/country og elektrificeret roots-rock.

Baby Did a Bad Thing har for andet år i træk måtte melde udsolgt til deres shows på SPOT Festival (2018 og 2019), og snakken om orkesteret er sidenhen gået lystigt i krogene hos musikelskere landet over. Som Claus Hellgren Larsen fra rootszone.dk beskriver det: “Aarhus-bandet Baby Did a Bad Thing er et godt eksempel på nogle musikere med så overbevisende talent, at de er på vej til noget stort. De har ramt en stil og en lyd, som ingen anden på den danske musikscene. (…) Vi har oplevet svenske First Aid Kit nå international succes baseret på deres duetsange, Baby Did a Bad Thing gør det bedre, vil jeg påstå.”

RELEASE TOUR 2020

07.02 Skive, Skive Teater
08.02 København, Richter
14.02 Aarhus, BLÅ
15.02 Randers, Café Von Hatten
20.02 Silkeborg, Sinding Forsamlingshus
22.02 Odense, Studenterhus
17.04 Huskoncert, Aarhus
30.04 Salling Rooftop, Aarhus
02.05 SPOT Festival, Aarhus

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here