The Reptones livestreamer releasekoncert

0
1393

Den 27. marts udsender det danske alt. country/americana-ensemble The Reptones  deres femte studiealbum ‘Painkillers & Wine’, som er produceret af Nikolaj Nørlund.

Det ønsker de naturligvis at markere, men som alle andre er The Reptones ramt af de skærpede forhold og forbud, som den igangværende Corona-epidemi har medført. Derfor har det ikke været muligt at afvikle et normalt release-arrangement for albummet foran et livepublikum, så The Reptones har valgt at gå alternativt til værks. Det betyder, at de i stedet livestreamer en releasekoncert på udgivelsesdatoen. Koncerten kan ses live fredag 27. marts kl. 20.00 via bandets Facebook-profil http://www.facebook.com/thereptones

Livestreamet af The Reptones’ releasekoncert sker i samarbejde med Nordsø Records, som også lægger scene til arrangementet og stiller professionelt udstyr til rådighed. Koncerten vil desuden blive streamet i broadcast-kvalitet.  Til lejligheden er The Reptones udvidet til en kvartet, hvor Bo Bech Arvin (vokal og keys) og Kim Heibon (guitar) denne aften får selskab på scenen af deres gamle bandkammerater Jesper Rasch (trommer) og Jakob Lund (bas). Det er en fantastisk mulighed for at stifte livebekendtskab med bandets nye sange fra ‘Painkillers & Wine’.

The Reptones fortæller om den kommende releasekoncert:

”Skæbnen har villet det at vores nye album ’Painkillers & Wine’ udkommer, mens Corona og karantæne fylder det hele for os alle sammen. I den forbindelse kan en pladeudgivelse som vores forekomme ubetydelig. Men netop en tid som denne er musik for os og mange andre en sjæleven, som man kan spejle sig i og bruge som en påmindelse om at bedre tider ligger foran os. Coronaen har gjort det meget tydeligt for alle, at vi er forbundne med hinanden – om vi vil det eller ej. I princippet er det den samme universalitet og fællesskab, som vi –  med positivt fortegn – søger og finder i musikken.

Som det gælder for alle udøvende musikere, så er  vores planlagte forårskoncerter på et øjeblik blevet revet væk under os. Det er klart, at vi og alle andre skabende kunstnere med nyt på tapetet i øjeblikket står med en lidt flad fornemmelse. Vi har brugt lang tid på at bygge op til denne udgivelse, og havde i den grad glædet os til at komme ud og dele musikken med publikum.

Livestreamingen af vores releasekoncert hos Nordsø Records er derfor en fantastisk kærkommen løsning og forløsning for de mange mandtimer vi har brugt i studiet og i øvelokalet. Her kan vi møde publikum virtuelt og være sammen om musikken på behørig afstand af hinanden. Musikken kan højst smitte med begejstring og glæde”.

På deres kommende album ‘Painkillers & Wine’ er The Reptones gået fra at være en kvintet, til i dag at være en duo bestående af Bo Bech Arvin og Kim Heibon, som har arbejdet tæt sammen om de nye sange. Den nye konstellation har resulteret i en koncentreret sound med fokus på atmosfære, dynamik og nærvær, hvor de gode melodier og Bo Bech Arvins stærke vokal er i centrum på bandets nye sange.

I løbet af året skal The Reptones spille nogle profilerede showcases og supportkoncerter. The Reptones varmer blandt andet op, når amerikanske Grant Lee Phillips spiller koncert på Viften i Rødovre tirsdag den 29. september. Phillips er én af Bo Bech Arvins store musikalske forbilleder, så det bliver en helt særlig oplevelse for bandet at dele scene med ham. Senere på efteråret kommer The Reptones rundt i DK på deres egen tour, når de blandt andet gæster Grønnegades Kaserne i Næstved den 8.oktober, Kulturium i Køge den 29. oktober og Kulturhuset Island Brygge i København den 22. november.

Albummet “Painkillers & Wine” er ude 27. marts via bandets eget selskab.

The Reptones er: Bo Bech Arvin (vokal, piano, synth, bass og programmeringer) og Kim Heibon (akustiske og elektriske guitarer) 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here