Casper Carl – “Føles ens”

0
965

Den 16. april udgav Casper Carl singlen “Føles ens”. Det er tredje single siden december.

I august 2019 udgav han sit første udspil i form af en EP på soundcloud. Det ledte til en koncert på Stengade i november samme år, hvor han opvarmede for JOYCE.

Siden da har han brugt 2020 i studiet og arbejdet intens på sin lyd. Produktionsmæssigt centrerer lyden sig ofte om guitar, både akustisk og elektrisk. Der bliver blandet organiske elementer med elektroniske, og sangene udfolder sig altid lige så meget i tid som rum. Ingen af sangene starter som de slutter.

I teksterne tager han skamløst udgangspunkt i sit eget liv. Derfor bliver teksterne altid meget nuanceret. Der er både gode og dårlige dage, søde og mindre søde mennesker, rigtige og forkerte valg – ofte i samme sang. 

Den 11. december 2020 udgav han sin første single, “Mødes hvor vores verdener ender” på alle streamingtjenester som blev spillet på P3 i Vidundergrunden. I februar 2021 udkom anden single “Bliv ved”, der gik hen og blev månedens kanon i karrierekanonen.

Nu er tredje single ude, “Føles ens”, der ligeledes er blevet spillet i Vidundergrunden.

“Føles ens” er produceret af Anton Falk. Teksten er skrevet om en tidligere periode i hans liv, præget af isolation og ensomhed. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here