Sommer, Sol og Sortsyn

0
657

Med sin dragende, mørke stemme og et legende riff, varsler IAMJJ sommerens komme, men vel at mærke af den flygtige, skandinaviske art. Den slags som lader vente på sig, og som kun lige når at komme i gang, før man allerede må vinke farvel til den igen.

“Det er som om året peaker her, og der kommer naturligt et før/efter. Sommeren føles som et vendepunkt, og hvordan ser alt mon ud på den anden side?”. ”So are you feeling alive and a little bit older? Did your world get bigger and a little bit colder?” spørger IAMJJ på singlen “Your Parents’ House”.

Nummeret indledes håbefuldt med strofen “Summer’s on my doorstep”, men IAMJJ indfinder sig bedst i spændingsfeltet mellem ekstase og melankoli, og på “Your Parents’ House” farves de lyse nætter af vemod.

Guitarerne bærer tracket, som en hilsen til internationale indie-ikoner som Kurt Vile og War On Drugs, men universet er umiskendeligt IAMJJ – mørkt og poetisk – og på “Your Parents House” fører han os tilbage til barndomskvarteret, hvor gensynet med en gammel vens hus sætter gang i tankerne:

“And I was thinking of you
When I drove by your parents’ house
They’ve been painting it blue
And I know it’s been a while since we talked
But how do you do?
Did you land on your feet?”

Siden han debuterede i 2018 med albummet “Bloody Future”, har den unge musiker med den karakteristiske vokal både indtaget de danske radiostationer og fyldt op foran landets største scener.

Fra den 1. april tager IAMJJ hul på sin forårs-tour. Her kan man opleve ham alene på scenen, hvilket han tidligere har modtaget bragende anmeldelser for.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here