Catchy poptrack i mol fra dansk-svenske Amanda Rakel

0
1182

Omkvædet er fængende og budskabet indtrængende på Amanda Rakels nye single. I Tried er en melankolsk popsang om troen på indre forandring. I Tried er ude 07.02.20

Amanda Rakel reminds us that happiness, love, friendship, family, a joy of simple things in life also have huge creative power in them. (Good Because Danish om singlen Up, 2019)

Good Because Danish slår noget helt centralt fast i deres dækning af Amandas musik. At vægten på det positive og livsbekræftende er essentielt hos hende. Sådan er det også med den nye single.

I Tried er en fortælling om en utrættelig, men svær, kamp for at få det bedre, mens ens nærmeste bliver utålmodige og frustrerede over, at man ikke heler hurtigere. Det er en meget personlig popsang, som også afslører, at Amanda kender mere til livets skyggesider end de fleste.

”Min nye sang handler om, at forandring er en tidskrævende proces. Man kan godt føle at det er to skridt tilbage og ét frem engang i mellem, og det er svært for folk omkring dig at forstå. Men det er stadig skridt, og det skal nok gå fremad”, forklarer hun.

Amanda Rakel debuterede i 2017 med EP’en Soaked. Hun er født af dansk-svenske forældre i Tyskland og opvokset i Schweiz. Hun er sanger, sangskriver og komponist, og på I Tried sidder hun for første gang også i producerstolen.

I Tried udkommer på alle digitale platforme den 7. februar.

Følg Amanda her:

Facebook: https://www.facebook.com/AmandaRakelMusic/
YouTube: Amanda Rakel
Instagram: @amandarakelmusic
SoundCloud: Amanda Rakel

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here