Dan Rose “Copenhagen Eats Itself”

0
1074

“Det er jo bare en sang. Hvis der er nogen der føler sig stødt, er det jo nok fordi den rammer et ømt punkt”

14. august udkom den let bistre og folk-rockede single “Copenhagen Eats Itself” på alle digitale platforme. Klædt i kontante guitartoner og påtrængende strygere præsenteres man her for første udspil fra den kommende EP “Where the Line is Drawn” (Oktober). Der er virkelig noget på spil her i 2020.

“Nu har jeg boet i Odense hele mit liv og jeg har sgu aldrig følt jeg skulle flytte til København eller noget for at kunne gøre noget ved musikken. Nej, jeg ved da godt at jeg heldigvis ikke blevet nogen Ed Sheeran eller noget, men i det mindste har jeg da ikke forladt mine rødder for at flytte til storbyen og bilde mig selv ind at jeg er et eller andet smart. Den slags pis har jeg da ikke rodet mig ud i” udtaler Dan Rose.

De øvrige sange på den kommende EP omhandler bl.a. afhængighed, klimaforandringer, dommedag og andre menneskabte onder. Dan Rose fortsætter: “Så længe at en god profit dybest set er det som bliver ved med at være tungen på vægtskålen for verdens gang, så.. Ja, så er der sgu nok lange udsigter til at jeg stopper med at skrive den her slags sange. Jeg elsker når folk står for noget og kæmper for hvad de tror på, men der burde ærligt talt ikke være SÅ meget at kæmpe imod.”

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here