Nyt album med Oilly Wallace & Johannes Wamberg

0
1198

Oilly Wallace (f. 1996) og Johannes Wamberg (f. 1991) er begge hyldet som to af de største unge talenter på den danske jazzscene, men inden offentligheden fandt dem, havde de allerede fundet hinanden.

De har kendt hinanden i årevis og dette venskab kommer til udtryk i et helt særligt, symbiotisk sammenspil. Det er som om, at deres lyd afspejler et ægte venskab; nemlig et mødested hvor der er plads til både leg og følsomhed, melankoli og ren og skær glæde.

I oktober 2016 udgav de den anmelderroste debut-LP “Easy Living”, som var en de mest afspillede plader på P8 jazz, og nu har de har været i studiet igen. Og dermed fødes en helt ny plade, bestående af egne kompositioner og nøje udvalgte standarder, endelig her i oktober 2020, med April Records som jordemoder. Pladen bærer titlen ”Mosaïque” og er produceret af Oilly Wallace, Johannes Wamberg og Jonathan Bremer og er indspillet i sidstnævntes Voodoo Bug Studios.

Om pladen siger de to unge musikere

“Vores nye plade er produktet af et års arbejde i studiet, hvor vi har forfinet vores samklang og repertoire, og forfulgt den fortælling der ligger i vores musikalske vision. Man kan sige, at vi har skåret ind til benet og er gået dybere ind i vores egen lyd.”
Og i dette efterladte kødben findes en marv, hvis substans med sandhed indeholder modne blodlegemer. Drenge er blevet mænd, og musikken har lagret.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here