Deep pop fra Nordvest

0
1408

Den elektroniske deep pop producer, sanger og sangskriver LOUISE ALBÉR udgiver sit debutalbum OVERLOAD d. 7. Juni “OVERLOAD” er kulminationen på en ung kvindes kamp for at bryde med hendes dæmoner og udspringer af en opvækst i et kaotisk og alkoholiseret hjem i Københavns Nordvest-kvarter. Et hårdt liv som, hun på magisk vis forvandler til svævende deep pop

Louise Albér står alene bag albummet “Overload” som hun har skrevet, produceret og mixet i hendes hjemmestudie i Københavns Nordvest-kvarter. Louise Albér har altid beskæftiget sig med musik, men startede med at producere sin egen musik i 2007, og har siden produceret et hav af numre på vejen mod at finde sin egen “lyd”. For Louise er “Overload” mere end bare musik, det er et opråb og et kald ud til alle ligesindede der kæmper eller har kæmpet efter en svær opvækst, og symboliserer kampen, sorgen og den indre styrke, som det kræver at skulle overleve i et kaotisk hjem.

På ”Overload” bliver du taget med ud i eksperimenterende kroge af popmusikken. Med elektroniske drum loops, 90’er inspirerede synth lyde og “dance” referencer i kompositionen, havner vi et spændende musikalsk samsurium på OVERLOAD.

I november 2018 var Louise Albér udvalgt til at spille ved ORA’s “AuditionDays” i Huset-KB. Her spillede hun en pre-release på “OVERLOAD” hvor publikum fik et intenst og autentisk indblik i projektets eksperimenterende udtryk.

Selvom “Overload” udspringer og omhandler livet efter en svær barndom, skildrer albummet lyden af det håb og den optimisme børn selv i de miljøer indeholder. Derfor har det været vigtigt for Louise Albér at udtrykket ikke kun blev mørkt og dystert, men ligeså meget optimistisk og fremadskuende. Det dualistiske element er derfor et gennemgående tema der afspejler hendes musik. Albummet og projektet håber at kunne reflektere frustration hos lytterne og give et ærligt indblik i hvordan livet også leves i dagens Danmark. Det er lyden af råbet fra gaden og ekkoet af dem som lever livet uden for samfundet og systemets radar. Louise Albér ønsker at dele sin kunst og historie både for at nå dem som kan spejle sig i frustrationerne, men ligeså meget for dem der benægter ulighedens eksistens i Danmark.

I forbindelse med albummets vision har Louise Albér valgt at donere al indtjening fra købte albums i 2019 direkte til TUBA, som er en forening, der yder gratis psykologhjælp og terapi til alle unge og voksne der er vokset op i hjem med alkohol- eller stofmisbrug. En forening der står Louise meget nær, og selv har hjulpet hende med at bearbejde sin opvækst. 

“OVERLOAD” kan købes på Itunes- og streames på alle platforme fra 7. Juni 2019 

Relevant information

Facebook
https://www.facebook.com/LouAMusic/

Instagram
https://www.instagram.com/louise.alber.music/

Spotify
https://open.spotify.com/artist/7x17SH5S2Fr0CutFuXCTuX?si=YruRlLI-TxmSWiHX4Wqpyw

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here