“Du Er Buret Inde Med Så Meget På Sinde”

0
1104

Duoen JÆRV, der består af Amanda Glindvad og Mathias Pedersen Smidt, er ude med ny musikvideo d. 6. november til deres sang “Du Er Buret Inde Med Så Meget På Sinde”.

Videoen giver et lille, impressionistisk indblik i en 6-årig piges verden, når hun er alene med et stort tomt hus – og en livlig fantasi. Om hvad der sker, når optræderlyst krydser veje med legetøj og kæledyr, som i nærmest Toy Story’sk stil virker som levende og deltagende væsener. De er vennerne, hun holder fast i. De venner hun optræder for og med – og taler gennem. Videoen er en hyldest til det lille frie rum et barn har, når ingen kedelige voksne holder dagdrømmeriet nede. 

“Der er en kontrast mellem billedsiden og sangens tekst, når man ser videoen, som virker ekstra forstærkende for tekstens tematik. Vigga (pigen i videoen red.) udstråler en helt uspoleret, ærlig og legende energi, der får fortællingen om venskaber, der skurrer, til at stå lidt anderledes i lyset – og ekstra meget frem” Udtaler Amanda.

Der er en særlig grund til at netop denne musikvideo har en ekstra personlig betydning for JÆRV. Pigen Vigga, der bærer videoens hovedrolle, er nemlig Amandas niece og guddatter. “Det var en stor oplevelse at lave videoen sammen med hende og se, hvordan hun levede sig fuldt og umiddelbart ind i stemningen og bare var pisse sej under optagelserne. Da de intense optagelser var slut, og jeg egentlig var sikker på, at Vigga var helt træt og udmattet, satte hun sig direkte hen og skrev hele sangteksten ned ud fra ren hukommelse. Seks år gammel. Bum.” siger Amanda.

Videoen er baseret på ide og koncept af JÆRV og er blevet til i samarbejde med Daniel Buchwald, der har ageret fotograf, klipper og grader.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here