En rock-symfoni af guitarguf og ekstase

0
785
Foto: Seth Nicolas

Store VEGA vendt på vrangen, når Fribytterdrømme er tilbage i både ny holdopstilling og med et sæt friske, musikalske rockgranater i bæltet.

I november nedlagde Fribytterdrømme Store VEGA med deres intense nærvær og tempofyldte rocksange. Den 24. april sender de igen deres kalejdoskopiske eksperimenter af psychog indie danceud i den gamle sal.

det nye år udgiver bandet deres fjerde studiealbum, der er produceret af Rune Rask fra Suspekt. 2020 er blevet brugt i studiet sammen med den erfarne hiphop-producer. Bandet har samlet tråden op fra deres forrige album Skin, hvor de udforskede en mere dansabel rock med udgangspunkt i indie dance-bølgen fra Manchester i start 90´erne. På det nye album er bandet dykkede længere ned i fængende grooves og fremaddrevne beats.

Udover de nye toner har Fribytterdrømme også taget afsked med tre medlemmer, hvilket begynder et helt nyt kapitel for det anmelderroste rockband. Bandets forsanger, Lau Pedersen, fortæller:

”Teksterne forsøger at indfange forholdet mellem erfaringer i livet og ønsker for fremtiden med alle de fejl, man begår undervejs. Teksterne har fået et tydeligere lag af mit privatliv, end jeg ellers før har givet udtryk for. Der indgår skilsmisse, seksuel genfødsel, mistet og genopfundet kærligheden til den eneste ene. Det bliver simpelthen så fedt at vise alle vores nye retning.”

Der er lagt op til en helt speciel aften, når Fribytterdrømme til foråret pakker Store VEGA ind i nye, episke rocktoner og skaber ekstatiske tilstande.

Fakta om koncerten

Fribytterdrømme (DK)
Den 24. april, 2021 kl. 20.00
Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris 220 kr. + gebyr

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here