PRISMA udsender rå, upoleret single og varsler ny EP!

0
877
Foto: Bobby Mandrup

Bag PRISMA gemmer sig en dansk kvindelig duo bestående af søstrene Frida og Sirid Møl Kristensen, som med singlen ”I Never Wanted To Meet You” synger om at sortere mennesker fra i sit liv, fordi man ikke længere vil lade sig nedbryde af dem.

PRISMA’s nye single ”I Never Wanted To Meet You” handler om at frigøre sig fra en person, da man har indset, at vedkommende ikke længere bidrager med positiv energi. Noget Sirid har oplevet på egen krop:

”Jeg fandt bare ud af, at personen ikke var god for mig at have i mit liv. Jeg følte et behov for at vælge til og fra i forhold til, hvad der er bedst for mig. For man skal jo ikke have folk, som suger ens energi, i sit liv.”

Det er den egoistiske, men også coming-of-age-baserede fortælling om at finde sig selv og finde ud af, hvem man er. Et opgør med den ungdom, man er på vej ud af, og de forventninger, man er blevet pålagt.

Hånd i hånd med sangens fortælling er lyden ændret markant fra sidste års ep-udspil Her, den inderlige og indadvendte konceptudgivelse om livets cyklus og en hyldest til moderskabet.

”I Never Wanted To Meet You” har et in-your-face-output med en upoleret kant, masser af nerve og fornemmelsen af at ”vende sig selv på vrangen”, som søstrene beskriver det.

”Det er mere programmeret, mere råt, mere ligetil. Da vi skulle lytte den gamle ep igennem, var det en masse små ting, vi skulle lægge mærke til. Og nu er det bare sådan ’det lyder fedt – videre!’. Der er ikke lige så mange elementer, fordi det bare er rå energi og attitude, og det skal ikke pakkes ind på samme måde, som vi gerne ville have, det andet var.”

Det hele lægger op til den kommende ep’s tema, hvor PRISMA i både lyd og storytelling søger det modsatte yderpunkt af tidligere materiale:

”Der er helt klart en ny lyst i os, efter at vi har brugt rigtig lang tid på at lave den anden ep, som er meget indadvendt. Vi har sådan en energi i os, der bare skal ud. Det må gerne være grimt, det behøver ikke at være perfekte takes, vi laver. Det skal ligesom bare være nerven i det, som er meget tydelig – og den energi. Vi har haft behov for at vende os selv på vrangen og vise det, som man normalt ikke viser.”

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here