Nobody’s Heart

0
593

Kasper Tranberg, Nils Davidsen & Trands Rifbjerg har optrådt sammen siden begyndelsen af 1990’erne, og i et repertoire der spænder fra tin-pan-alley-legender som Rodgers & Hart, over visionære Masabumi Kikuchi, til C.V. Jørgensen udtråler gruppens musik en lyttende og udforskende spillestil.

Med vægt på stilhed, melodi og tekstur er musikkens tone til tider melankolsk, fredfyldt og Kasper Tranbergs smukt kommunikerende og varme trompetlyd svæver over en seng af flydende bas- og trommetekstur og udvikler sig langsomt fra minimal og sparsom til tæt og kaotisk.

Det er musik med noget på hjertet og trioen lader til at trække vejret som én, hvor hvert medlem sigter efter at få hver tone og lyd til at betyde noget.

Ved at fange essensen af hver af sangene, og unægtelig gøre dem til deres egne, er gruppen og albummet “Nobody’s Heart” dybt personlig, meditativ og vedkommende nutids-jazz på højeste niveau!

Albummet består af otte sange som Tranberg anser som sine favoritter fra de sidste par årtier.

Om udvælgelsen af repertoiret siger Tranberg “det handlede ikke om overfladeblink, teknik eller hastighed, men jeg fulgte mit hjerte, mine egne fodspor og min møder med andre musikere igennem de foregående to eller tre årtier”.

“Nogle gange er det som om noget synger gennem rummet og musikken – det sker ikke ofte, men det er en fantastisk følelse, når det sker.”.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here