JEONA – pop i ærlighedens navn

0
1818

JEONA entrerer popscenen med sin debutsingle Highs & Lows. Et gennemført, selvskabt popnummer med en egen lyd af soul-pop og skandinavisk kant. JEONA er et alias for Jonas H. Søgaard, som tidligere har udgivet singler under kunstnernavnet JOHS.

Highs & Lows er Jonas Søgaards første løft på sløret for, hvad han har arbejdet med, siden han forlod et stort pladeselskab forrige år.

Singlen er et stærkt bud på et efterårshit. Jonas har selv skrevet og produceret, og han har udfordret både sig selv og popskabelonen i sin proces og instrumentering.

”Processen med de nye sange har været en rejse mod autencitet, at turde tage ejerskab og stå ærligt og kompromisløst frem med det udtryk, som jeg tror på”, forklarer Jonas.

Highs & Lows er et upbeat, enkelt opbygget nummer om at have tillid til, at ens partner er der, både når det går op – og når det går ned.

”Det er en sang, der handler om at fjerne skyldfølelse i parforholdet. Vi er altid to om at skabe en konflikt, og ingen af os skal stå tilbage med følelsen af at bære ansvaret alene. Sangen siger i virkeligheden, at ”jeg vil ha’ dig lige som du er” – et ja til hele pakken, ”your highs and your lows”, fortæller Jonas.

Under navnet JOHS havde Jonas stor streamingsucces med singlen Addicted og den senest udgivne Running (2018), som lå i høj rotation hos P4.

Med JEONA står han frem med sin egen musikalske virkelighed. Tag godt imod ham.

Highs & Lows er ude på alle digitale platforme 25. september 2020.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here