JEONA tager styringen tilbage

0
550
Foto: Daniel Nissen Lauritsen

JEONA tager kontrollen tilbage på den selvbetitlede debut EP, der huser et gennemført soul-pop univers med autenticitet i højsædet. En personlig EP hvor hver sang har deres egen unikke tilgang til genre som pop, R&B og soul, tilføjet skandinavisk twist.

Bag aliaset JEONA står den 27 årige Jonas H. Søgaard. I efteråret 2018 tog han den store beslutning om, at skille veje med et stort pladeselskab og tog i den forbindelse kontrollen over hans musik tilbage.

Denne debut er en kulmination af den rejse han har været på over de sidste 2 år. Den er et udtryk for den søgen, ind til kernen, som Jonas både personligt og musikalsk har været igennem, i et forsøg på at finde tilbage til hans autentiske og ærlige selv. Netop denne rejse bliver vi præsenteret for i den tilhørende musikvideo, der tager os igennem alle sangene, med et fælles råb mod det ærlige og nære. Videoen præsentere os flot for alle sangene og viser os de forskellige universer de henholdsvis lever i rent visuelt.

Et vigtigt skridt i skabelsen af denne EP, skete da Jonas for alvor gik ned i den musikalske proces og satte sig i førersædet ved blandet andet at dykke ned i producer rollen. Rollen blev et vigtigt skridt imod det intime og autentiske som førhen var en flygtig størrelse. Det har resulteret i en EP som han selv har produceret, skrevet og sunget.

”Processen med de nye sange har været en rejse mod autencitet, at turde tage ejerskab og stå ærligt og kompromisløst frem med det udtryk, som jeg tror på . EP’en bunder i min afsked med en fastlåst musikalsk tilværelser, og gensynet med lysten til at afprøve nye facetter af musikken på egen hånd ” forklarer Jonas.

Den selvbetitlede EP er kun det første skud på stammen i 2021, og der er allerede flere releases på vej, der uden tvivl vil byde på flere overraskelser hen af vejen.

EP’en er ude på alle digitale platforme den 19. Februar 2021.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here