Junior Brown om “Som Det Var”

0
818

Den 14. maj udgav Junior Brown anden single “Som Det Var” fra sin debut-EP, der lander i efteråret 2021. Nummeret er en sommerlig popsang om at savne noget, der var engang, og du kan læse Junior Browns tanker om sangen i interviewet her.

Hvad har inspireret dig til at skrive nummeret?

“Jeg blev inspireret af den følelse man får, når man kigger tilbage på noget og ønsker, at tingene kunne blive sådan igen. Men i sidste ende ved man også, at man må acceptere, at det ikke er sådan. Jeg kan huske vi sad i studiet og havde den her følelse. Den kom nok snigende på grund af lockdown og fordi vi længtes efter at komme tilbage til det normale. Men i stedet for at synge om lige præcis det, gav det mere mening for mig at omsætte den følelse til en kærlighedshistorie. Det handler om det punkt, hvor forholdet er lige på vippen til at være forbi, eller måske allerede er det, men hvor man stadig håber, at alt kan blive, som det var før. På et eller andet tidspunkt kommer man til fornuft og finder ud af, at det ikke kan blive sådan. At man må acceptere tingene, som de er”.

Hvad ønsker du, at en lytter skal få ud af at høre nummeret?

“Jeg håber bare, at lytteren får et kæmpe vibe og har lyst til at høre nummeret alle steder. En lun forårsaften på altanen, cyklende hjem fra byen tværs gennem København eller i venteværelset ved lægen – hvor som helst! Jeg håber bare, man får et kæmpe vibe hver gang. Sangen er også en reminder om, at det er okay at se tilbage og gerne ville have tingene, som de var engang – men i sidste ende må man acceptere, at tingene er anderledes nu”.

Hvordan hænger nummeret sammen med dit nye projekt?

“Produktionen af Malthe Seierup og Oscar Elmholt, som jeg også har skrevet nummeret sammen med, er karakteristisk for den funky/groovy lyd blandet med noget akustisk, der kendetegner de fleste numre på projektet”.

“Som Det Var” udkom den 14. maj via W.A.S. Entertainment og er anden single fra Juniors kommende debutalbum “Under Min Hud” (udkommer 17. september 2021).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here