KONVOJ udgiver hårdtslående debutsingle

0
1156

Med benzin i hjertet og brækjern i hånden debuterer danske KONVOJ med nummeret “Modern People” den 5. marts. Musikken agerer modpol til al den musik, der fås i metervarer i dag og er et opgør med den konformitet, som bandet oplever præger det moderne samfund. Med opfordring til revolution forsøger trioen at vække bevidstheden til live.

“Modern People” er det første udspil fra den debuterende danske trios kommende plade “Basher”, som lander både fysisk og digitalt til september.

I en søgen efter det upolerede og kompromisløse udtryk er “Modern People”, ligesom de øvrige sange på det kommende album, indspillet i one-take og på én gang. Våbnene er defineret på forhånd, og alt andet er holdt uden for. Lyden beskrives bedst som en blanding af et indisk trafikuheld og en 60’er-inspireret kulminekaravane, hvor den klassiske rockguitar krydres med orientalske skalaer.

Teksten til nummeret beskriver det moderne menneskes evige jagt på et trip. Den evige jagt på et bedre liv og den evige sammenligning med folk man anser for at have opnået mere end en selv. Men ingen er i virkeligheden tilfredse, og ingen er ”landet” endnu. Den del af dig som i virkeligheden er deprimeret og som terroriserer dig selv ved at overromantisere den næste nye bølge, du forsøger at hoppe med på – det næste meningsløse rave du forsvinder ind i:

”The last terror man is calling. He called me ’his wave’ – just to blow shit up and make a rave”

Uanset hvor stor en rodebutik livet er, eller hvor meget man har opnået, vil det moderne menneske have det hele. Det moderne menneske vil bade i alle muligheder. Det moderne menneske vil bade i dig, som har det hele. Og det værste er, at det moderne menneske tror på, at verden vil dig lige så meget, som du vil den.

”The mess’s coming together now and you want it all. I wanna bath in you. I know you want me to”

Midt i feedbackinfernoets flammehav og kugleregn gør KONVOJ, hvad musikken som kunstform ikke har formået i mere end et kvart århundrede – at være revolutionær! Hop med på karavenen, når “Modern People” udkommer den 5. marts.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here