Corona oprydning skaber ny single fra PBSM

0
1033

Lost Love” er den første sang fra en ny dobbeltsingle med den Københavnske duo PBSM og er en konsekvens af den globale pandemis tvungne indespærring og en deraf afstedkommet oprydning på hardrives med tidligere indspilninger.

De to sange som oprindeligt blev indspillet i Jesper Mortensens (Junior Senior) villa og hjemmestudie i Valby, har nu fundet vej tilbage til overfladen og fået en grundig makeover og blevet gen-arbejdet.

Da den første bølge af Corona skyllede ind over kloden skulle PBSM have været på promotion tur til Sydkorea for at promovere EP Rainbow Girl – som et opfølgende arbejde på et videosamarbejde med den Seoul-baserede, longboard’ende model og influencer C. Jiny. Disse planer er udskudt på ubestemt tid og i stedet givet plads til en dobbeltsingle udgivelse.

Sangen “Lost Love” fortæller historien om en dreng og en pige vis liv sammenvikles og en forbindelse opstår ud af tilfældigheder – en kortvarig sprække af muligheder der pludselig åbner sig. Lydmæssigt er der klare referencer til de tidlige 80’ere og britisk post-punk og wave såsom The Sound, Gang of Four, men med en tykkere og mere moderne lyd, der måske deles med et nutidigt alternativt rock bands som Foals. 

“Lost Love” udkom den 2. april og følges op af sangen ”Burning in the Streets” to uger efter. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here