Tina Dickow i koncert på Kulturværftet

0
1206

Med sit niende studiealbum, Fastland, i baggagen tager den fantastiske singer-songwriter Tina Dickow til foråret på turné og kommer den 1. maj 2019 til Kulturværftet med en solokoncert, der vækker de nye numre til live.

Da Tina Dickow i slutningen af 2017 tog på sin første store danske soloturné, var det lidt af en triumf, da hun aften efter aften tryllebandt publikum på totalt udsolgte spillesteder med sange og historier fra en efterhånden omfattende karriere.

Det seneste albumudspil, Fastland, fra slutningen af september 2018 er baggrunden for denne turné, der bringer Tina Dickow forbi Kulturværftets Store Scene. Formatet bliver ligesom i 2017: Tina Dickow alene på scenen med sin guitar og sine historier. Denne gang byder koncerten på helt nye numre.

Tina siger selv om koncerterne:
“Det var så stor en oplevelse at være rundt i Danmark på solo-turné, at jeg ikke kan dy mig for at spille en del af mine FASTLAND-koncerter på dén måde: alene med mine guitarer og mine fodtrommer og med god tid til at snakke og fortælle historier fra det virkelige såvel som det uvirkelige liv. Det store spørgsmål bliver, om jeg tager mundharpe og banjo med igen, eller om jeg hiver helt nye instrumenter med på scenen. Det er en cliffhanger, der er til at tage at føle på! Nyt bliver det i hvert fald, og jeg glæder mig allerede helt vildt!”

Billetter til koncerten kan købes fra torsdag den 28. marts kl. 12.00 på kuto.dk fra 350 kr. – 420 kr. inkl. gebyr. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here