Velvet Volume klar med ny single der viser en mere romantisk side af trioen

0
1278

Velvet Volume udsender deres med spænding ventede andet album “Ego’s Need” den 29. maj. Men allerede den 17. april slipper trioen endnu en forsmag på det nye album i form af singlen ‘Carry’, som følger op på første singleudspil ‘Lonely Rider’, der allerede har været i heftig rotation på P6 Beat.

Den aktuelle single ‘Carry’ viser en ny og mere romantisk side af bandet, som har leget mere med et inderligt melodiøst udtryk.

Om ‘Carry’ fortæller bandet

“Carry er en yderst selvmedlidende sang, skrevet i en klynkende tilstand, på en nær vens sofa en mørk vintersøndag. Sangen er måske skrevet i skyldfølelse, efter en længere, kaotisk periode, og vi synes netop derfor det passede perfekt at akkompagnere den stemning med et lettere musikalsk udtryk, der gør sangen tilpas uhøjtidelig. Vi har virkelig haft en enorm frihed og lyst til at eksperimentere på vores nye album, hvilket kan høres på ‘Carry’, hvor det melodiske og det måske mere “bløde” står tydeligt frem. Det har vi virkelig elsket.”

Det nye album “Ego’s Need” er indspillet i Grapehouse Studios i København i tæt samarbejde med producer Nick Foss (D.A.D., Dizzy Mizz Lizzy m.fl.) og studietekniker/mixer Christian Alex Petersen. Velvet Volume har arbejdet på deres nye materiale i studiet over de seneste to år. Under indspilningerne har trioen taget sig god tid til at eksperimentere mere med både sangskrivningen og lydbilledet, hvilket har resulteret i et fyldigere, mere grænsesøgende og legende musikalsk udtryk.

Velvet Volume består af de tre danske søstre Noa, Naomi og Nataja Lachmi. Trioen forfører lytteren med deres energiske rock og dramatiske attitude. Søstretrioen markerede sig stærkt med debutalbummet “Look Look Look!” fra 2017, som gav Velvet Volume en stor og loyal fansskare rundt om i landet. Udspillet sendte bandet ud på de store scener og affødte hypnotiserende liveshows på nogle af landets største festivaller og flere TV-optrædener i den bedste sendetid.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here