Nyt album fra DET NYE NAVN

0
853
Foto: Maria Viki Nielsen

Bandet Det Nye Navn udsendte den 8. april 2022 debutudgivelsen “Elektriske Stød”.

“Når man tør dele ud af os selv, så sker det at man rammer et andet menneskes hjerte og at dette menneske føler sig forstået, set og mindre alene.”

Med de ord byder Det Nye Navn velkommen til en meget personlig og hudløs ærlig udgivelse.

“Elektriske stød” består af 16 selvbiografiske sange fra sangskriver Trine Omøs liv. Et “levet liv” med mange op- og nedture. De i alt 16 sange på albummet afspejler da også, de både gode og svære tider i livet.

Eksempelvis en sang om at være ung og rejse ubekymret rundt i verden. Og en anden sang om at være sårbar og miste lysten til livet.

Historierne er dragende og eftertænksomme. Hver sang kaster lytterne direkte ind i de beskrivende, håndgribelige og malende fortællinger om sorger og glæder, styrke og skrøbelighed, tab og kærlighed, livsmod og livslede og så meget mere. Teksterne er danske og sproget er simpelt, som bakkes op af lette og fængende melodier.

DET NYE NAVN

Den Århusiansk duo, Det Nye Navn, består af producer Jesper Skov og sanger og sangskriver Trine Omø, der sammen arrangerer og indspiller kompositionerne i studiet hos Jesper Skov.

Musikken bindes sammen af Trine Omøs karakteristiske, lyse stemme, som kan lede tankerne hen på sangerinder som Sofie Bonde, Anne Linnet samt Marie Key. Inspirationen til DET NYE NAVN kan da også findes tilbage i tiden, hvor de især trækker på referencer til dansk musik i 90erne.

Selv betegner bandet sig som, at de bevæger sig indenfor den alternative pop-genre. Sangene er da også håndspillede, charmerende og legende, hvor stemningen veksler mellem let/frisk og sørgmodig/eftertænksom. Men primært repræsenteret er de mere melankolske sange qua Trine Omøs personlige tekster.

“Elektriske Stød” udkom både digitalt og fysisk.

Følg DET NYE NAVN

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCpWAWES1ytiOl8d5JaLExwA
Facebook: https://www.facebook.com/detnyenavn
Instagram: https://www.instagram.com/det_nye_navn/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here