Mads Langer i koncert på Kulturværftet med Twenty-Twenty Tour

0
1157

Mads Langer i koncert på Kulturværftet med Twenty-Twenty Tour 7. februar 2020.

Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og flere end 100 millioner streams har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Også i udlandet bliver han ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes uden for de danske grænser med singlen Me Without You, der også herhjemme er blandt de allerstørste hits i 2019. I skrivende stund ligger den #1 på den danske airplaychart.

Det er ingen tilfældighed, at singer/songwriteren har den markante position. Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere. “Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved, fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været, så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktisk lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet”, udtaler Mads Langer.

Og publikum kan godt glæde sig til den forestående turné, for Langer kommer direkte fra studiet i LA og London, hvor han har indspillet et helt nyt album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere. “Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo-univers, men folk kan også glæde sig til mit 8-mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fællesskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

Vi glæder os til at være i selskab med en kunstner, der til stadighed leverer sange, der er blevet en del af vores livs soundtrack.

Praktisk information

Tid: 7. februar 2020, kl. 20.00

Sted: Kulturværftet, Store Scene, Allegade 2 i Helsingør 

Billetter: 370 kr. inkl. gebyr sælges fra fredag den 21. juni på www.kuto.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here