Manden & Den Øde Ø – “Sådan er det jo!”

0
1396

På “Sådan er det jo!” går Manden & Den Øde Ø planken ud med hverdagsrealismen og formidler lunefuldt og melodisk fra livets skæve og til tider absurde gang. Singleudspillet er titelnummeret fra det kommende fuldlængde album, der udkommer den 18. november.

Det er den erfarne nordjyske singer-songwriter Sonny Møller, der er bag aliasset Manden & Den Øde Ø. En ø, der måske ikke er så øde endda, for Sonny har nemlig susende travlt med at invitere masser af publikummer indenfor, når han året rundt turnerer landet tyndt med sin musik.

På vise-folk-poppede “Sådan er det jo!” tager Møller fat i en situation og en følelse, som mange af os udmærket kender: Det her med at stå i lort til halsen og opdage, at løsningen faktisk er lige foran snotten på en.

Og sådan er det jo med Sonny Møller, han elsker at fortælle historier, han suger til sig fra det virkelige liv. Og han er en begavet og vittig iagttager.

Den nye single lægger sig i fin forlængelse af Sonny Møllers forrige single “Lille Sten”, som stadig bliver spillet en del på DR og landets lokalradioer.

Sonny Møllers “øde ø” er beliggende i Viborg. Det er herfra, han nærmest hver weekend pakker guitaren og tager ud på landevejene for at formidle finurlige, musikalske fortællinger til sit trofaste publikum. Han er vokset op i Frederikshavn, hvor han var bydreng for sin morfar, Arne Mælkemand, der havde smugkro i baglokalet i sin købmandsbutik på havnen. Men meget mere om blandt andet dén historie på det kommende album. Sådan er det jo!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here