Mina Okabe skaber silkebløde popdrømme i Lille VEGA

0
1336

Den 13. november folder den fremadstormende sangskriver, Mina Okabe, sine smukke og sensible popsange ude i Lille VEGA.

Mina Okabe er et spirende talent på den danske musikscene, hvor hun har gjort sig bemærket med sit bløde lydunivers af sfæriske vokaler og tilbagelænede arrangementer.

Hendes musik strækker sig over et væld af genrer, men fælles for de afdæmpede og vellydende arrangementer er hendes unikke evne til at sætte en stemning, der får det danske gråtonede klima til langsomt at forsvinde.

Mina Okabe er født og opvokset i London, mens hendes biologiske rødder er dansk-japanske. Sammen med sin familie har hun levet i forskellige byer på tværs af kloden, hvorfra hun har suget til sig af liv og kultur. Det kommer tydeligt til udtryk i hendes sangskrivning.

Hendes vokal svæver i en døs af kontrollerede fraseringer og en god harmoni mellem det luftige og en mere kompakt klang.

Sidste år kom debutsinglen “Im Done “, der blev P3’s Uundgåelige. Mina Okabe bruger sangskrivningen til at bearbejde sine følelser, og lytteren får et ærligt indblik i den 20-åriges sangerindes sjælelige gemmer.

Singlen er blevet til i samarbejde med producerne Vera og Vasco, men blev oprindeligt til på sangskriverens værelse, hvor de fleste af hendes kompositioner bliver til. Soundvenue skrev om nummeret:

“Musikalsk er ’I’m Done’ en ekstremt blød og smukt drømmende popsang med en guitar, der døsigt svæver på skyer af rastløshed, mens Minas stemme svæver hen over den boblende basgang med en sart ømhed i de sprukne fraseringer.”

Fakta om koncerten

Mina Okabe (DK)
Lørdag den 13. november, 2021 kl. 21.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris 170 kr. + gebyr
Billetsalget er startet via Ticketmaster.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here