Store VEGA bliver pakket ind i smuk og spraglet PATINA

0
1121

Den 5. november kan du opleve hits som “Flammer Rammer” og “Miner_paa_papir”, når de tre popsnedkere i PATINA skruer helt op for indiepop-charmen.

De tre trommeslagere Gregers, Mads og Søren er højaktuelle med deres debutalbum “Drømmefanger”, der udkom i februar. Albummet inviterer lytteren ind i et solskinsmættet indiepop-univers, hvor frække guitarriffs, groovy trommebeats og en legesyge baslinjer leder tankerne hen på de spraglede legender i GNAGS. Fyens Stiftstidende skrev i rosende vendinger om albummet: 

“Energien og euforien svømmer over i næsten samtlige sange, og hvis man hører sangene i sin bil, får sikkerhedsselen svært ved at holde en fastspændt.”

Det var med debutsinglen “Miner_paa_papir” fra 2018, at PATINA fik radioerne til at gløde, og siden har de skabt massiv hype blandt lyttere og anmeldere med deres nervefulde, rytmiske popsange.

Når PATINA gør noget, så gør de det i fællesskab. Når de optræder, så synger de på skift, ligesom de også skiftes til at buldre løs på trommesættet. De er alle ansvarlige for teksterne, spiller altid med det samme band. Bandet fortæller:

”Vi er et band, der gerne vil ud med den her fællesskabstanke. Det er det vigtigste for os, når vi er ude at optræde. At vi kan opnå det her fællesskab med publikum.”

Med seks velproducerede singler ude, en nominering til P3’s Talentpris og en livebesætning på syv friske fyre fra Fyn, er der lagt i kakkelovnen til en intens og svingende koncertoplevelse i Store VEGA.

Fakta om koncerten

PATINA (DK)
Fredag den 5. november, 2021 kl. 20.00
Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris 200 kr. + gebyr
Billetsalget er startet via Ticketmaster.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here