Når overfladen krakelerer, bryder lyset frem

0
766

Det københavnske rockband Mansfield udsender træfsikker tredje single, “Please, Shine a Light”, fra debutalbummet “Star-Crossed Lovers” som en hyldest til optimistismen.

Den 29. maj 2020 udkom Mansfields debutalbum “Star-Crossed Lovers” på pladeselskabet DME og høstede hurtigt anerkendelse med 4- og 5-stjernede anmeldelser i Danmark og positiv respons i udlandet.

Med sommersinglen “A Place in the Sun” i rotation på P4 og P5 gik Mansfield direkte ind som Ugens Album på DR’s P5, hvorefter 7 ud af albummets 11 numre har fået airplay. Dernæst fulgte airplay i Tyskland og hos lokalradioer i USA og England.

Mansfields tredje single “Please, Shine a Light” forener den personlige fortælling med et universelt budskab om at turde træde uden for sin comfort zone. Med forvrængede guitarer og et fængende omkvæd er “Please, Shine a Light” en sang, som appellerer til lytteren om at udfordre laden-stå-til og gribe nuet. De melankolske undertoner finder forløsning i omkvædet, hvor sangens budskab understreges.

Bandet fortæller selv: ”2020 bød på en global krise, hvor relationer og kulturliv led et knæk, og nu er der behov for at se fremad og genfinde glæde i musik og fællesskab. Dette er tanken bag at udsende ’Please, Shine a Light’ som single nu.”

Singlens musikvideo er indspillet i Moremax Studios og produceret af brødrene Andreas og Linus Valdemar Larsen fra bandet Paper Tigers, der ligesom Mansfield har en forkærlighed for britisk rock. De to bands planlægger et videre samarbejde i 2021 og optræder allerede den 27. februar ved koncertstedet Richter i København. Videoen afspejler humor, livsglæde og ægte rock’n’roll-energi.

Albummet ’Star-Crossed Lovers’ er indspillet i Vibe Factory af Jakob Winther og Nick Lee, produceret af Jakob Winther (Lukas Graham, Rasmus Walter) med mix og mastering af Morten Bue (Mew, Ulige Numre, Nikolaj Nørlund). ’Please, Shine a Light’ udkommer på alle streaming-tjenester den 22. januar 2021 via DME.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here