MoonBee + The Astronauts

0
702
Foto: Anna Jarmolowicz

MoonBee udbringer en groovy skål for livets nedture på ny hyperpop single. “Bottomless Pit” er første udspil fra det kommende debut album “Expanding Infinity”.

Den 9. september udsender MoonBee (hun, hende/De, Dem) sin første single “Bottomless Pit” fra sit kommende debut album “Expanding Infinity” — en plade der bl.a. er blevet skabt sammen med MoonBees faste band The Astronauts og producer Anders Boll (modtager af Steppeulven for årets producer 2020 for Lowly’s ‘Hifalutin’ og Gangers ‘Mørk’).

“Bottomless Pit” er et dansabelt livsstykke om at skåle for livets nedture, i håb om at bunden er nået og at opturen venter lige omkring hjørnet.

Om sangens tekstlige tilblivelse udtaler MoonBee:

“Under min uddannelse valgte jeg at tage i udveksling i Salvador, Brasilien, og oplevelsen var mildest talt en kæmpe nedtur. Helt blåøjet tog jeg afsted og glædede mig til at lære at spille og danse samba og dyrke musikken i et mere uskolet miljø. Allerede efter en måned måtte jeg kaste håndklædet i ringen, fordi intet var gået som jeg håbede, og jeg følte mig så enormt ensom og fremmed. Det var først da jeg bestilte min retur-billet til Danmark jeg kunne begynde at nyde livet igen — og skåle for hvilken kæmpe fiasko det havde været. “Bottomless Pit” er en påmindelse om at når ting ser allermest sort ud, er det netop der man kan skåle for, at livet sjældent bliver værre derfra”

“Bottomless Pit” er en ekstremt groovy, og ørehængende hyperpop-produktion med stærke melodier både i arrangementet og vokalarbejdet. Med sine insisterende basgange, Brasilinspirerede c-stykke og perkussive og præcise vokaler føles “Bottomless Pit” både velkendt og helt frisk for øret, grundet sin eklektiske sammensætning.

Debutalbummet “Expanding Infinity — Part I & Part II” er et todelt værk hvor modløshed og håb balancerer side om side – en dans mellem kaos og kosmos, hvor man på Part I/ Supernova får serveret hårdtslående mekanisk hyperpop og på Part 2 /Dark Matter storslået organisk indie-pop.

Konceptalbummet “Expanding Infinity” er en påmindelse om at verden består af dualiteter, et album der inviterer lytteren til at tage stilling til, hvilken del der passer til ens humør – den ekstroverte og mekaniske eller den introverte og organiske?

Part I/ Supernova, som “Bottomless Pit” kommer fra, udkommer den 16. juni 2023.
Det samlede værk er ude på MoonBees eget label ITs PROBABLY ART den 20. oktober 2023.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here