Neer udsender debutalbum “Living someone else’s life”

0
1300

Med baggrund i forskellige indiebands som sanger og guitarist startede sangskriver Bo Alsworth Tvede sit enmandsprojekt Neer ud fra ønsket om at sætte sit personlige præg på musikken. Nu er debutalbummet klar. Iørefaldende sange med smukke arrangementer inden for den alternative rock og pop tilsat elektroniske elementer. Alle sangene er skrevet, produceret og indspillet af Neer.

Historierne, der bliver fortalt i sangene, er indfølte og tvetydige og står i kontrast til de lettilgængelige melodier: Hvad gør man, når ens forestillinger ikke stemmer overens med det liv, man lever? Det bliver så nemt at være passager i ens eget liv; der må simpelthen være sket en fejl. Pludselig opstår drømmen om noget , noget udefinerbart andet. Det er den problematik, som Neers musik handler om.

Bo Alsworth Tvede har altid søgt det kreative, og har tidligere lavet satire-tv på DR og været en del af bands såsom Gisbwic og de komiske duoer Crisbo og De Zwei Lustigen Drei. Inspirationen i sangene kommer fra forfattere som John Fante og Charles Bukowski og kunstnere som Depeche Mode, R.E.M og Neil Young.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here