NILO: “Lost in your World”

0
1125

NILO er en ny ung dansk soulsangerinde, sangskriver og producer fra Århus.

Efter at have levet halvandet år i London, har hun fået kendskab til den britiske elektroniske undergrundsscene, som hun hurtigt blev fanget og inspireret af.

Hendes musikstil er eksperimenterende elektronisk pop med elementer fra soul, R&B og 80’er pop. Hendes selvsikre kraftfulde stemme er bærende for hendes musik. Det kommer specielt til udtryk i hendes minimalistiske og statiske musikstil.

Hun er influeret af de stærke sangerinder NAO og Snoh Aalegra. Hun skriver sine sange i fælleskab med hendes højskole ven Vincent Kosmol, som beskæftiger sig med forskellige genre indenfor musik, som bidrager til projektets eksperimentere lyd.

Hendes tekster er samfundskritiske og tager udgangspunkt i egne erfaringer. Hun er interesseret i at løfte andre mennesker – specielt fordi hun synes, at der er et stort pres på nutidens unge om at være perfekt, der også indebærer ydre forventninger til konstante selvforbedringer. Hun vil gerne skabe mere rummelighed og autenticitet igennem sin musik.

Hendes første EP ”Lost In Your World”, vil snart udkomme på Spotify og andre streamingtjenester. Singlen ”Lost In Your World” er allerede på Spotify, og indfanger budskabet om at lytte til sig selv, fremfor at blive fortabt i andres verden omkring hvad du skal være.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here