Ny Aarhusiansk duo udgiver første single fra kommende debut EP

0
1114
Foto: Tobias Hermann

De Aarhusianske tvillingebrødre Frederik og William Locht startede med at lave musik i 2017 i deres forældres kælder. To år senere, efter at have eksperimenteret med forskellige udtryk, opstod “KODI” i 2019.

KODI er indbegrebet af et turbulent ungdomsliv. Det at have følelserne ude på tøjet og ikke være bange for at stå ved sig selv. Det at handle før man tænker og tage konsekvenserne dagen efter. Sidst, men ikke mindst, er det ung kærlighed, som kan slutte lige så brat som det opstod – dette er et gentagende tema KODI’s sange.

Producer, William, skaber rammerne for musikken med simple, men fængende produktioner af høj kvalitet. Hans produktioner er primært inspireret af amerikansk hip-hop og RnB samt skandinavisk pop. Blandingen af nostalgiske melodier og hårdtslående drum-samples danner fundamentet for musikken og sætter scenen for tvillingebroren Frederik.

Med sine tekster formår Frederik at skabe et nuanceret billede af ung kærlighed i en tid hvor man ikke ved hvilken retning livet vil tage. I samspil med sine melodiske vokaler skaber Frederik en stemning, der giver dig lyst til at tage i byen med vennerne og ringe til ekskæresten – ikke nødvendigvis den bedste kombination.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here