Upside Down Town – ny single udgivelse fra SoonEnough

0
1139

Nummeret Upside Down Town er inspireret af den danske filmklassiker Omvendtslev, og handler om en by, hvor alt vender på hovedet: Skolelæreren bliver undervist af eleverne, dyrene i Zoologisk Have betragter mennesker, der er buret inde, og i plejehjemmet tager de gamle sig af de unge. Hvilke nye muligheder og hvilket potentiale rummer sådan en by mon?

Musikken og teksten afspejler et surrealistisk univers, og når nummeret spilles live, fortolkes temaet yderligere via halsbrækkende breakdance og electric-boogie moves. Denne specielle cocktail af musik og dans er SoonEnoughs varemærke:

SoonEnough aka Sune Pejtersen er musiker og danser fra København, og bygger sine numre og sit show op vha. en loopstation, hvorpå der indspilles guitar, fløjte, beatboxing, mundharmonika og sang til et mix af funky og groovy originale numre. Musikken er lige dele komposition og improvisation og ledsages af electric-boogie og breakdance dansemoves.

SoonEnough har optrådt i flere forskellige sammenhænge, og ofte på gader og stræder. Denne umiddelbare energi og tilgang, der karakteriserer gademusik, er et andet vigtigt kendetegn ved musikken og udtrykket i det hele taget. Musikken kan være inspireret af bestemte dansemoves, og sætte bevægelserne i kontekst i en fortælling – andre gange er det musikken, der inspirerer dansen.

Upside Down Town blev optaget i samarbejde med producer Jasper Jagd i foråret 2020 under den første corona-lockdown. Året 2020 har været et hårdt år for alle i musikbranchen, men da SoonEnoughs øvelokale på Nørrebro brændte ned en uge efter optagelserne var afsluttet, blev 2020 som Tycho Brahes-år tilføjet en ekstra dimension for SoonEnough. Dette har bl.a. betydet, at nummeret først er blevet udgivet nu.

Upside Down Town er ude på alle streaming tjenester.


Følg SoonEnough

Facebook: https://www.facebook.com/SoonEnoughLoopDance
Instagram: sunenuff
Web: www.soonenough.net

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here