Ny duo – ny single – ny lyd

0
805

Singlen Doctor Hurricane fra den nyetablerede indiepop-duo A M i B A sætter fokus på den kamp, nogle kvinder oplever, de må kæmpe i sundhedssystemet for at blive taget alvorligt.

Musikken er drevet frem af en mættet synthbas i et kitchet retrounivers badet i synthesizere og vokalklange, der drager paralleller til 80’ernes glitterpop. Alligevel har sangen sin helt egen originale lyd og er serveret med et stænk af humor.

Singlen er den første fra A M i B A, der har release på deres kommende album VUE i medio maj 2021.

A M i B A er lyden af mødet mellem filmkomponist (Toni Martin Dobrzanski) og singer/songwriter (Maja Hartnack). Sammen har de skrevet og produceret musikken på albummet, som de selv beskriver som et lydpatchwork, der balancerer mellem electropowerpop, filmisk retrolyd og drømmende skandinaviske toner.

Mantraet for projektet har fra start af været at skabe fængende melodier med tekster, der behandler og undersøger temaer som feminisme, menneskelighed og undertrykkelse med vedkommende historier om everyday life i vidt forskellige menneskeliv.

Hver sang er et øjebliksbillede, der tager udgangspunkt i menneskets forskelle og ligheder på tværs af køn, alder, politisk overbevisning og etnisk oprindelse.

Mød den første beretning om en kvinde og hendes læge i singlen Doctor Hurricane.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here