Ny single fra DVR

0
1194

“HERE WE ARE” ude 6. september 2019

Den Brooklyn baserede danske musiker og sangskriver Olav Christensens projekt DVR udsender nyt album.
Fredag 6. september udsendes den første single “Here We Are”
.

DVR er singer/songwriter og multiinstrumentalist Olav Christensens studioprojekt.

På lp’en “All Good Things” er Olav stadig den primære musiker, men i modsætningen den seneste ep, er der inviteret en masse gæster med. På første single “Here We Are” er det den DC baseret sangerinde Courtney Hans og guitaristen Justin Chamberlin. Ellers har Olav vanen tro stået for alt andet omkring lp’en selv. Skrinskrivning, indspilning, vokal, optagelse, mixning og mastering

Domegarden Records har tidligere numrene “Low” og “Precious Little Time” som singler og ep’en DOWN. DVR er blevet spillet kloden rundt og endte på hitlister i både Australien og Sydafrika. Olav Christensen er født og opvokset i Sønderborg, har levet det meste af sit liv i København, men har i mere end 14 år kunnet kalde Brooklyn, NY sit hjem. Det var hans arbejde, der førte ham til Los Angeles i starten, men det var kærlighed til hans Elizabeth, der fik ham til at blive og flytte til New York. I Danmark har flest nok oplevet ham som forsanger i det hedengangne Police-cover band Roxanne.

Som barn blev Olav givet et trommesæt af sin mor. Siden da har han lært sig de klassiske pop / rock instrumenter som guitar, bas og keyboard. Det er på dette fundament, Olav skriver sin musik.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here