Ny single fra Liva Mo

0
1094

Liva Mo debuterede i maj med singlen Grief – en modig og sårbar ballade om at være i sorg. Nu kommer singlen Never There, som løfter lidt mere af sløret for Liva Mos spirituelle, filosofiske udtryk som menneske, sanger og komponist.

Liva Mo’s debut is both powerful, emotional and sensitive (Girls Are Awesome om Grief)

Liva Mo er sanger og sangskriver, multiinstrumentalist, kirkesanger og yogainstruktør. Kirkegang var en del af opvæksten, og det var her – når orgelet spillede – at Liva fandt ind i musikken, som et andet rum, forbundet med intuition og samhørighed. Samtidig gav det grobund for eksistentielle tanker, og hun har fra helt lille stillet spørgsmålstegn ved livet, identiteten og væren.

Liva Mo tror på styrken i at acceptere sine følelser. At den egentlige styrkeprøve i livet er at turde være sårbar, og tage livet ind med alt det, det byder en. Never There er en sang om svigt.

”Det ligger jo i titlen, at sangen handler om fravær. Men mest af alt handler den for mig om at huske, hvor vigtigt det er at være tilstede – ikke mindst for sig selv. At man giver sig selv lov til at mærke svigtet, mærke livet, for der ligger en kæmpe styrke i at turde være sårbar. At give følelserne plads og nå en accept af det der sker, og på den måde også finde ind til en plads i sin egen historie. ”

Never There er ligesom de øvrige sange på det kommende album, tålmodig og smuk i struktur og klang. Grundsporene er optaget på Island, hvor Liva under nogle måneders sangskrivereksil mødte flere kvindelige kunstnere, som bakkede op og gav hende troen på egen kunnen. Tiden på Island blev definerende både for sangene på albummet og for den proces, der gjorde det muligt for Liva Mo at give sig selv plads til at skrive og synge om det sårbare.

Never There udkommer den 28. august 2020 og er anden single fra albummet CURA, som udkommer den 23. oktober 2020.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here