Ny single fra Oliver Dengsø

0
736

Lion er titlen på den anden singleudgivelse i forbindelse med Oliver Dengsøs kommende album, der rammer gaden til efteråret 2021.

På singlen introduceres lytteren til en simpel men fængende melodi anført af en guitar akkordprogression, der sideløbende med Dengsøs genkendelige, sprøde stemme hurtigt løfter nummeret til omkvædet, som manifesterer hans evne til at skrive stærke melodier, der er svære ikke at skråle med på.

Budskabet i Lion bliver italesat i omkvædet og er en selvreflekterende opsang om ikke at give op, ikke at være et får eller en medløber, men at bruge metaforen om at være en løve til at parkere janteloven og motivere sig til at være den bedste version af sig selv. Versene i singlen er også en hyldest til at være ung og at være en del af fælleskaber i bylivet – nemlig at komme ud af hulen, sætte sig selv i scene og være til stede i sin ungdom.

Inspirationen kom til Dengsø fra sin egen omgangskreds, hvor han oplevede at nære venner mistede troen på deres egen kunnen, på trods af at de førhen altid havde været ”løver” – og derfor er Lion også en hyldest og en motiverende metafor til ham selv, hans nærmeste og dig, der måske selv oplever tvivl omkring dine egne evner og kunnen.

Lion-singlen er et stærkt vidne om, at Oliver Dengsø har en helt særlig evne til at skrive relatérbare sangtekster med melodier og vokalpræstationer, som på behageligvis hænger fast, efter man har lyttet til det.

Følg Oliver Dengsø

www.blikflak.dk/artists/oliver-dengso/
www.facebook.com/oliverdengso
www.instagram.com/oliverdengso

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here