Ny single fra When Saints Go Machine

0
1038

Første juledag sendte When Saints Go Machine første single fra deres kommende album af sted. “Seized the Light” havde premiere i DR3s nye ungdomsserie “Lover” og landede i løbet af en uge på mere end 1000 Spotify-playlister. Nu er WSGM klar med singlen “Emotional”.

“Emotional” er titelnummeret på det kommende album, som lander 12. marts 2021.

“Emotional” er ligesom de øvrige sange på albummet inspireret af historien i serien Lover, som centrerer sig omkring to menneskers kamp for at komme ud af stofmisbrug. Men den trækker i ligeså høj grad på frontmand Nikolaj Vonsilds egen verden.

“Emotional” tager os med ind i en anden lyd end førstesinglen “Seized the Light”, hvor dybderne får udtryk i både produktion og Nikolajs vekslen mellem sit mørke og lyse register.

”Sangen er skrevet som en dialog, som mest af alt nok er en indre dialog. Om at ende et sted, hvor det aldrig var planen at ende. En kamp med sig selv, en afhængighed af følelser, som er så grund-menneskelig. Man kan ikke gøre for at man reagerer, går i stykker og alligevel fortsætter destruktionen”, fortæller han.

Som med hvert udspil fra When Saints Go Machine er det et lille værk i sin egen ret.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here