Ny udgivelse fra igen igen, der slår det sidste søm i

0
706

Dengang i 90´erne rendte Stig og Rico rundt i Århus og havde rimelig succes med deres bands, Zircus og Vildensky. På samme tid gik det osse strygende for Bo og Martin i København med deres band, September. Men så kom livet lissom i vejen, og bands og musik forduftede.

Hvor længe kan man så holde sig fra noget, som man inderligt brænder for, og er der egentlig et liv på den anden side??

I 2018 fandt de 4 hinanden ad kringlede veje i København og dannede bandet igen igen. Og så sku der laves musik. Det skulle være hårdtslående rock, og det skulle være på dansk!

No. 3 er sidste søm i en trilogi, der har været hele vejen rundt i igen igens univers.
Igen igen fortæller selv om udgivelsen:

”Teksterne står som altid centralt, de er inspireret af livet og hverdagen, og de er formuleret både lyrisk og jordnært, men aldrig så jordnært at der ikke er plads til en ekstra fortolkning, for vores tekster skal tale til hovedet – det er vigtigt, og så skal musikken tale til kroppen.”.

“Vores kendetegn er den lidt kontante rock, som bare skal leveres overbevisende. Her på No. 3 kommer vi med vores bud på lidt opdateret new wave, altså new new wave, med nummeret “Du er den”, og så kommer vi forbi lidt indie-grunge på nummeret “3 sekunder”.”.

“Og så er der jo osse en, er det en ballade? …ha ha mjneeej, det ville vi nok ikke kalde det. Nok nærmere et stemningsfuldt og måske lidt dystert bud på et stille nummer. Menaltså, alt det der er jo genresnak. Vi ved nok mindst af alle, hvilke genrer vi bevæger os i. Vi laver bare musikken, eller musikken laver sig selv gennem os, og så følger vi med og nyder turen!”

Udgivelsen No. 3 er et meget godt bevis på, at der faktisk er et liv på den anden side, hvis man tør, kan, vil, insisterer – eller hvis man simpelthen ikke kan lade være.

No. 3 udkommer den 25. november 2022 på Spotify og alle andre digitale streamingtjenester.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here