“And Then There Were None”

0
1057
Foto: Nikolaj Bransholm

Dødsmetal-kvintetten LIVLØS slipper knusende første single og video fra kommende album “And Then There Were None”.

Det danske dødsmetal-fænomen LIVLØS har med et anmelderrost debutalbum og eksplosive koncerter i ind- og udland etableret sig som et nyt uomgængeligt navn på den internationale metal-scene. Deres særegne mix af skandinavisk melodisk dødsmetal og nyere US dødsmetal har allerede skaffet bandet plads på festivaler som Copenhell, SPOT og Eurosonic.

Den 17. august kunne LIVLØS annoncere den kommende udgivelse af deres andet fuldlængde-album “And Then There Were None”, der udkommer 22. oktober via Napalm Records. Albummet er et på alle måder ambitiøst, storslået og intenst metal-værk, som tematisk går dybt ind i livet og døden på flere niveauer. Sammen med annonceringen deler bandet nu også pladens første single og titelnummer “And Then There Were None”,  som akkompagneres af en stemningsfuld musikvideo skabt af M2 Film.

Bandet udtaler om titelnummeret:

“”And Then There Were None” er starten på fortællingen og introduktionen af universet, hvor vores kommende album finder sted. Et album, der omhandler livet og døden fra forskellige synsvinkler, hvor alt fra personlige historier til kosmiske koncepter tager lytteren igennem det gode og onde ved begge. Nummeret har en helt særlig plads hos os alle i bandet, og indkapsler perfekt, hvor vi befinder os, samt hvor vi er på vej hen.”

På det nye album “And Then There Were’ None” er LIVLØS lydmæssigt på toppen af deres game, når de skruppelløst flår sig igennem ni tighte og hårdtslående numre, mens der ikke tages nogle smutveje, men i stedet opretholder en dynamisk sangskrivning og en imponerende eksekvering, der holder lytteren på tæerne albummet igennem. Med et præcist mix fra Jacob Bredahl, mastering af Brad Boatright og imponerende artwork af den velansete polske kunstmaler Mariusz Lewandowski er “And Then There Were None” en fornem opvisning i LIVLØS’ stålsatte, moderne tilgang til melodisk dødsmetal.

I forbindelse med udgivelsen spiller LIVLØS release-shows i København og Aarhus den 12. og 13. november, inden de i 2022 rammer Inferno Festival i Norge og det meste af Europa som special guests for 1914 og danske Konvent på deres Europa-tour i april.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here