Positiv power i trap-rockinspireret popsingle fra debuterende AICK

0
607
Foto: Andrea Brandt

“Only” er første single fra den helt nye duo AICK. Skrevet under lockdown kommer den med retning mod genåbningen med et opløftende, upbeat opråb til finde sin positive power – sit indre mod til at rejse sig og vise, hvem man er. Så her er de – AICK og debutsinglen “Only”.

AICK består af vennerne Helene Høier og Eik Petterson, som mødte hinanden, da de startede i gymnasiet. Helene havde et Mew-klistermærke på skoletasken, Eik var Mew-fan og med den indledning har de været venner og musikalske makkere lige siden.

Deres lyd mødes mellem deres forskellige sinds brudflader. Eik har det bedst mellem studiets vægge – Helene er hjemme på scenen. Og mellem det grundige nørderi og det udadvendte pophjerte har de fundet en lyd, de begge to elsker.

“Only” åbner med et klavertema, Helene kom op med under lockdown, hvor duoen sad i et sommerhus og komponerede sammen.

”Jeg var hjemsendt fra det teater, jeg skulle arbejde på, og var ret slået ud og frustreret. Så sangen blev skrevet som en slags forløsning for en tid som bare var hård at komme igennem. Den handler om at finde en positiv styrke, stå op for sig selv, slippe fri og komme videre ved egen kraft. Den energi vil vi gerne give videre”, fortæller Helene, som har skrevet teksten.

Singlen er ligesom sangene på den kommende EP indspillet og produceret i London i samarbejde med producer Oscar Moos.

“Only” er ude den 14. maj.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here