RUMLE udgiver stumble-groovy single om en ganske særlig SUPER POWER LADY

0
1342

RUMLE er en københavnsk pop-poet med et utal af samarbejder bag sig på tværs af kunstarter. I december debuterede han som soloartist med singlen SPIN, som havnede på Spotify’s New Music Friday.

Nu kommer andensinglen SUPER POWER LADY, et positivistisk stumble-groove om at holde sig klar til livets uforudsigelighed. Nummeret er skrevet til og handler om kunstnerens ufødte datter. Teksten udforsker RUMLEs underbevidste uro og ærefrygt over at skulle blive far for første gang:

“Jeg ved aldrig, hvad en sang handler om, før jeg har skrevet den. Jeg prøver at slå hjernen fra og lade teksten skrive sig selv. Så kommer der som regel et helt rent budskab, jeg ikke kunne have tænkt frem selv, og så kan jeg finjustere og redigere teksten efterfølgende. Men det er altid underbevidstheden, der skriver det første udkast.”

“Derfor er det heldigt, at jeg har fået en datter. Jeg prøvede faktisk at fjerne den frase, der endte med at blive titlen, men da jeg først havde sætningen “are we ready for this super power lady?” med et barn på vej, var der ingen vej udenom… Havde det været en søn, måtte jeg have ladet som om, at sangen handlede om et kærlighedsforhold!”

Singlen er co-written og produceret af Max Winding, og ligesom ved førstesinglen følges den af en selvinstrueret video, der viser RUMLEs diversitet som performer og fysisk artist. På ærlig og humoristisk vis afbilleder videoen desuden kærlighed til kroppens udfoldelse og undersøger, hvad maskuliniteten måske også kan rumme? 

De nu to singler bliver fulgt op af et helt album i efteråret 2021. 

Om artisten

RUMLE er en musikhybrid og et renæssancemenneske med en lang række tværkunstneriske samarbejder bag sig. Som sanger og sangskriver var han med til at grundlægge pop-kollektivet The Grenadines, som han senere forlod på grund af kunstneriske uenigheder, og fokuserede på det mere beat-orienterede solo-projekt.

RUMLE er vokset op i Københavns Drengekor, og har gået på Berklee College of Music i Boston, Mass., USA. Han har desuden komponeret og skrevet sange til film, danske som internationale, og vandt Robertprisen ’18 for Årets Originale Sang. 

Samarbejdet, der skaber de smukke musikvideoer, bunder i RUMLEs færden i teater- og kunstverdenen, hvor han både har lavet musik til og performet i forestillinger og udstillinger i Danmark.

Al denne erfaring kanaliserer RUMLE nu ned i solo-projektet, der trækker på en bred vifte af inspirationskilder lige fra Thomas Dybdahl til Frank Ocean.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here