Ivan Pedersen besøger Kulturværftet

0
773

I næste uge den 23. september parkerer Ivan Pedersen tourbussen foran Kulturværftet, og den folkekære musiker, der har solgt flere end en million albums i vores lille andedam, giver koncert med sit store band på Store Scene. 

Efter 54 år på de danske scener, et bagkatalog på mere end 20 albums og et samlet pladesalg herhjemme på mere end en mio. albums, skulle man tro, at Ivan Pedersen kunne sikre sig veteranstatus her i landet. Men som sangeren/sangskriveren selv udtaler:

”Jeg havde egentlig regnet med, at Nalle, Sebastian, Henning Stærk og jeg selv, skulle til at være veteranerne på den rytmiske, danske musikscene, nu hvor Peter Belli er ”gået af”. Men efter, at Ulven har annonceret sin tilbagekomst, så har det med veteranstatus måske lange udsigter for mig – men jeg ligger ikke ned endnu!”

Med sig har han sit musikerhold, hvis eminente alsidighed, kunnen og lysende spilleglæde tog publikum med storm på Ivan Pedersens lands-tourne´ i 2016, i anledning af hans 50 års jubilæum som professionel. Turen fik overalt fremragende anmeldelser af både publikum, arrangører og presse.

Bandet udgøres af Lars Krarup (guitarist), Tove Sørensen (bassist), Søren Skov (keyboards), Nanna Larsen (guitarist og sanger) og hele holdet piskes frem af Klaus Menzer bag trommerne.

Tid: 23. september kl. 20.00

Sted: Kulturværftet, Store Scene

Billletter: 275 kr. på www.kuto.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here